gempar!!! hacker Malaysia paling muda tertangkap!


Jam 12.30 pagi.
Modus operandi : menjahanamkan server kolej lagenda.
Tujuan : tidak puashati sbb pihak kolej lagenda tk prihatin dgn kebencian resident terhadap perangai burok pelajar2 asing dorang.
Umur : 2 tahun !!!
Tahap kerosakan : kedua2 server kolej di mantin dan di hongkong dijahanamkan.


rilek jer hacker sorang nie.. pasang khemah dalam rumah konon nk cover r tu kalo SKMM datang boleh nyorok dalam khemah agaknyer..


amek ko! terkojut tk ko.. tengok tgn dia cepat jer tekan Alt-F4 (short cut untuk close active application) abih jahanam server ko kejerkan yerr...


adatla kn kalo dah hacker tu.. buat muka selamba tknk ngaku.. bila disoal siasat dia kata "ala men conteng2 kt "paint" jer.. lukis muka cik yon ngan mak yon dia katanya..

p/s : memang tak sangka... :D


2 comments:

Tengku Nizam berkata...

besar nanti , jangan jadi hacker btol2 suda~ hahaha .. follower blog comel ni . huhu

KeRoNC0Ng berkata...

hehehe.. tq tengkunizam sudi komen kt blog kami..

Pengikut