Kami perlukan bantuan anda untuk "like" page fb kami. Bantuan dan sokongan anda amat bermakna bagi kami untuk mempromosikan produk kami. kami ucapkan ribuan terima kasih dan semoga ianya mendapat balasan yang baik dari yang maha ESA. Amin.

Borang Kaji Selidik


Saya (Nadiah) sedang menjalankan satu kaji selidik berkenaan satu produk alat bantuan mengajar "SVB" yang dibangunkan oleh syarikat kami. kaji selidik ini merupakan salah satu kriteria wajib yang perlu dilampirkan dalam laporan projek akhir saya. Justeru saya meminta rakan2 yang budiman untuk menjawab borang kaji selidik ini secara online dengan meng"klik" link yg diberikan. Terima kasih atas kerjasama anda sekalian. ISI BORANG KAJI SELIDIK ONLINE!

Tiada ulasan:

pOpULar MiNgGu INi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: K a R y A & N u K i L a N ::

Penantian yang membahagiakan
.
Keringat di bumi asing
Ditulis pada 21/04/2011
Wajah-wajah permata
Ditulis pada 22/04/2011
Sayu dalam ketabahan
Ditulis pada 23/04/2011
Racun dan penawar
Ditulis pada 24/04/2011
Rindu yang mekar
Ditulis pada 26/04/2011
Hati yang terusik
Ditulis pada 27/04/2011
Hilangnya gerimis malam
Ditulis pada 29/04/2011
.

Top 5 @ keroncongemas.com

p E R a K u A n . .

"Segala posting dalam blog ini adalah hasil penulisan kami berdua (Keroncongemas & Syg Abg) dan wakil pihak JMS (JMScare), melainkan catatan-catatan atau hasil penulisan orang lain yang telah dinyatakan. Kami sedia menerima teguran pada setiap tulisan dan sebarang isu yang dikupas oleh kami. Sesiapapun dibenarkan untuk berkongsi penulisan di blog ini dengan syarat jangan claim tu nukilan korang dah ler.. kalo tk kitorang saman RM55juta ngeh ngeh ngeh.."