s E L a M a T h A R i b A p A !!

Selamat Hari Bapa kepada seluruh bapa-bapa, ayah-ayah, abah-abah, papa-papa terutamanya kepada suamiku Jamarolshah. Tak lupa juga kepada abahku, Encik Hamdan yang telah banyak membantu anakmu ini tanpa rasa jemu. Kalo Fiqah da pandai cakap mesti dia wish Selamat hari bapa kat ayah dan atok dia. sbb ayah n atok dia ni la yang rajin bangat layan dia selain nenek dia. hahaha.. ibu dia? ermmmm.. Dengan ucapan semoga jadi ayah-ayah yang paling TERBAIK antara yang TERBAIK.. tapi kamu berdua mmg dah TERBAIK pon.. (eceh..kembangla ayah si Fiqah).. okla..masih ada kerja yang perlu disetelkan.. nnti free akan ku taip lagi post untuk tatapan kalian.. salam..

2 comments:

Hidayati Mohamed berkata...

Rindu sangat ngan arwah ayah. Kepergiannya masih sangat terasa. Semoga rohnya dicucuri rahmat.

JMScare berkata...

Amin..semoga roh arwah ayah saudari dicucuri rahmat.. mmg takde siapa pun kat dunia ni boleh menggantikan tempat ayah kita. walau apapun ayah kita tetap yang terbaik pada kita kan?

Pengikut